Over ons

STAN Opleidingen is een rijschool voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in het behalen van hun vrachtwagenrijbewijs. Daarnaast zijn er andere branche gerelateerde aanvullende cursussen voor chauffeurs met doorgroeimogelijkheden. Ook opdrachtgevers kunnen voor hun medewerkers terecht voor het behalen van rijbewijzen.

STAN Opleidingen is de opleidingstak van STAN Partners. STAN Partners organiseert zich in zes werkmaatschappijen met ieder hun eigen kracht binnen de arbeidsbemiddeling. Naast STAN Opleidingen bestaat STAN uit PDZ Uitzendbureau, Teamflex Personeelsdiensten, Flexcellens, Loopbaan.nu, Personeelsdeler en Louter Recruitment.

Samen werken aan jouw ambities

STAN Opleidingen leidt kandidaten op tot chauffeurs voor de uitzendbureaus Teamflex Personeelsdiensten en PDZ Uitzendbureau. Na het behalen van het rijbewijs kun je direct aan de slag voor een van de opdrachtgevers van Teamflex of PDZ. Bij deze opdrachtgevers kun je verder werken aan jouw loopbaan en ambities. Deze lokale uitzendbureaus zijn gelokaliseerd in Noord- Holland, Zuid- Holland, Utrecht en Noord- Brabant.

Opleiding en Coaching

Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze medewerkers. Middels onder andere een eigen chauffeursopleiding, professionele opleidingspartners, assessments en loopbaangesprekken proberen wij voortdurend onze flexibele en vaste teams uit te breiden met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Home