Cursussen

Na- en bijscholing chauffeurs

Ben jij al vrachtwagenchauffeur en wil je in aanmerking komen voor na- en bijscholing / cursussen dan is dit ook mogelijk bij STAN Opleidingen. Je kunt hierbij denken aan het behalen van rijbewijs E achter C of een ADR certificaat.

Heb je al een tijdje niet met een grote bakwagen (7,5 ton) gereden of met CE combinatie? Meld je dan aan voor een rijtest. Aan de hand van de evaluatie van onze instructeur wordt bepaald of je extra opfrislessen nodig hebt en hoeveel. Uiteraard worden hierbij ook de mogelijkheden voor een passende chauffeursbaan besproken!

Werken en leren in transport en logistiek

STAN Opleidingen heeft regelmatig leer-werk trajecten in de logistiek en grond, weg en waterbouw beschikbaar. Dit doen wij vaak in samenwerking met onze partners Teamflex en PDZ Uitzendbureau. Via een langdurige detachering in functies als loodsmedewerker, bijrijder, grondwerker, opperman, verhuizer, orderpicker, chauffeur b-rijbewijs ga jij tegelijkertijd aan de slag met een opleiding voor bijvoorbeeld een heftruck of reachtruck certificaat, erkend verhuizer, machinist of zelfs je groot rijbewijs. Maar ook een opleiding naast je huidige baan en een dienstverband na het behalen van je opleiding is bespreekbaar. Uiteraard ben je flexibel qua werktijden en bereid om op wisselende tijden en regelmatig in het weekend te werken.

Home